Stewardess Hannah in quarantaine

De straten van Amsterdam zijn nog nooit zo rustig geweest als nu. Ik fiets door de Pijp langs gesloten caf├ęs, koffiebars, coffeeshops en restaurants, met de Beatles in mijn oortjes en handschoenen aan mijn handen. Niet omdat ik bang ben dat ik iets oploop van mijn fiets of van de knopjes bij de stoplichten maar omdat het vandaag best frisjes is. Toch voelt het fijn en veilig om niets te hoeven aanraken.
Het is nog niet eens een jaar geleden dat ik mijn wing officieel kreeg opgespeld, waardoor mijn wereld enorm veel groter werd, en nu is mijn wereld weer teruggebracht tot de fietsafstand vanaf mijn huis.

Vorige week, toen ik enorm moest wennen aan het thuiszitten, vond ik het leuk om een verhaal te schrijven over iemand voor wie dat nog veel meer wennen is: stewardess Hannah uit Liefde in de lucht. Het resultaat staat nu online en je kunt het via hieronder lezen!

Ik zal trouwens niet ontkennen dat een deel van de reden voor het schrijven over Hannah in quarantaine is omdat ik haar gewoon heel erg miste nu de serie is afgelopen.

Ik hoop dat jullie het een fijn verhaal vinden. Blijf gezond, allemaal, zowel fysiek als mentaal. Het is zwaar en raar, maar we kunnen dit!

Geplaatst door Loft Books op Donderdag 26 maart 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *