Gemma & partners

Als ze met haar vriendinnen na een feestje in de trein terug naar huis zit, schrijft Gemma een prijsvraag in een stapel kranten. Ze belooft de winnaar een date met… haar!

Gelukkig komt Gemma, zodra ze weer nuchter is, erachter dat niemand serieus heeft gereageerd. Ze vergeet het incident al snel wanneer ze een prachtige Siamese kat en zijn nog knappere baasje Boudewijn tegenkomt. Boudewijn heeft duidelijk interesse in haar, en zij in hem. Dan krijgt Gemma alsnog een verlate reactie op haar prijsvraag. Ze stuurt de afzender een mailtje terug en zo ontstaat een steeds boeiendere mailwisseling met een jongen die toch wel heel leuk is. En hij is vasthoudend: hij gaat helemaal voor haar, net als Boudewijn! Maar wie is de leukste?

Gemma & partners is in november 2009 verschenen en was mijn debuutroman bij uitgeverij Zomer & Keuning.

Recensie op fok.nl: ‘Heerlijk romantisch en veelbelovend debuut.’

Recensie op chicklit.nl: ‘Een stuk beter dan menig Nederlandse chicklit die ik de laatste tijd heb gelezen.’

Recensie en interview op 20something.nl: ‘Een soort sprookje voor twintigers. Ontzettend leuk om te lezen.’

Recensie van NBD|Biblion (Nederlandse Bibliotheek Dienst): ‘Een prettig en vlot geschreven verhaal met leuke onverwachte wendingen.’

Mailen met… op boeken.blog.nl, met vijf lezersvragen.

Ze.nl interviewde mij over Gemma & partners, schrijven en meer.

Tot slot verscheen er in Yes een stuk over mij en mijn boek, met vooral een fantastische foto. Zo leuk ben ik daarna nooit meer op de foto gezet.

Gemma & partners is niet meer leverbaar als papieren boek (al kun je het soms nog wel tweedehands op de kop tikken), maar wel als e-book.