Blogaholic cuts the knot

De knoop zat er al een tijdje. Vooral in mijn maag. Maar het is niet zo makkelijk om in je maagstreek te hakken, dus stelde ik het besluit uit. Ik probeerde nog wat dingen; gewoon mooie stukjes schrijven zonder me druk te maken over het gebrek aan respons, en juist heel uitgesproken stukjes schrijven in de hoop dat er een discussie op gang zou komen. Beide dingen pakten uit zoals ik verwachtte, maar van beide werd ik niet veel blijer.

Daarom besloot ik eerder deze week om teΒ stoppen met bloggen voor Viva.

Wat een bevrijding. Ineens voelde ik weer van alles bruisen, opende zich een wereld aan nieuwe mogelijkheden, hoefde ik me niet meer druk te maken. (Allemaal illusies natuurlijk, maar wat een fijne illusies.)

Anyhow, mijn besluit is genomen. Vanaf nu geen Petra_K meer op Viva. Wel gewoon Petra op petrakruijt.nl. Ik zal hier blijven bloggen, onregelmatig en zonder enige lijn in onderwerpkeuze. Wat heerlijk zeg.

Foto: woodleywonderworks

15 thoughts on “Blogaholic cuts the knot

  1. Lastige keuzes zijn dat, maar bij alles wat je vrijwillig doet, moet het wel leuk blijven. Zodra het je tegen gaat staan, schiet het naar mijn mening z’n doel voorbij, dus goeie keuze.

    En gelukkig schrijf je hier nog wel af en toe πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *